| Nog een paar dagen kan je genieten van de lekkerste Aziatische recepten, geurende kruiden en lekkerste weetjes over deze magische ingredienten. Wij nemen je mee kriskras door Azie en willen je zo insprireren met de lekkerste Aziatische recepten, must-haves en best basics. Heb jij hem al gedownload het gratis magazine?
|
|
| |
|
Heb je zin in een heerlijke maaltijd die bord én hart verwarmen? Met de S&B Golden Curry mix maak je in een handomdraai een authentieke Japanse curry. Combineer met knapperige kip en luchtige rijst, en voilà: een diner dat zowel makkelijk als indrukwekkend is.
|
|
| |
| Duik in de Thiase keuken met Mae Ploy's groene viscurry! Romige kokosmelk, geurige kruiden en verse zeebaars brengen het avontuur naar je bord. Combineer met bimi en rijstnoedels voor de ultieme smaakbeleving. Ga jij aan de slag?
|
|
| |
|
Bao buns hebben inmiddels de hele wereld veroverd. Je kan ze gewoon in de supermarkt kopen maar het leukste is natuurlijk zelf maken. Dus wij zeggen: ga lekker aan de slag met dit recept.
|
|
| |
| Stel je een fantastisch smakend noedelgerecht voor met veel groentes en aardappelnoedels ipv eier- of rijstnoedels. Het maakt het nog zoeter en een klassieker uit de Koreaanse keuken.
|
|
| |
|
Dit recept heeft veel te danken aan de Chinese keuken. Het is ontzettend lekker en waarschijnlijk eenvoudiger te maken dan echte gyoza. Deze vul je met aubergine ipv varkensvlees en garnalen. Wacht niet langer en maak hem vandaag nog.
|
|
| |
| Dit pittige en zure Zuid-Indiase gerecht wordt traditioneel geserveerd met warme rijst, platbrood of papadums. De combinatie van verse okra, geroosterde specerijen en rijke saus zorgt voor een explosie van smaken.
|
|
| |
|
Ga voor meer informatie naar foodandfriends.nl of neem contact op via redactie@foodandfriends.nl.
| |
|
|
|
|